top of page
  • Foto del escritorvoluntariat Sènior

Dia Internacional de les Persones Grans.


Dia Internacional de les Persones Grans

El dia 30 de setembre, una delegació de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO de Lleida, juntament amb la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de Lleida i l'Associació Coordinadora de la Gent Gran i Voluntariat Sènior de Lleida i Comarques, van ser rebuts pel subdelegat del Govern central, al qual van lliurar un manifest amb motiu de la commemoració, l'1 d'octubre, del Dia Internacional de les Persones Grans.

El dia 1 d'octubre es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans, la commemoració té per objectiu donar la visibilitat necessària i destacar les aportacions que les persones grans realitzen per fer avançar la societat i crear consciència intergeneracional sobre les oportunitats i els desafiaments de l'envelliment actiu en el nostre món.

El manifest lliurat al subdelegat del Govern afirma que els sistemes públics de salut, dependència i serveis socials són elements essencials per aconseguir envellir en condicions saludables i amb autonomia; ressalta que la desigualtat laboral es plasma clarament en la bretxa de gènere que hi ha en les pensions, i demana l'increment de les pensions més baixes i la garantia del sistema públic de pensions. Finalment, el manifest també avisa que la gent gran es continuarà mobilitzant contra la pobresa energètica i la bretxa digital.

Lleida, octubre de 20228 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Cloenda del Projecte de Mentoria Sociolaboral

S’ha realitzat, a l’Arborètum, l’acte de cloenda del projecte de Mentoria Sociolaboral que l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, (IMO), va iniciar al novembre del 2022, amb la participació d

Comments


bottom of page